سبک های هنری معمولا از شکل های پویا ، ترکیب بندی های غیرمتمرکز و ادغام سطح های تاریک و روشن تشکیل شده اند که معمولا در میان عموم مردم به سبک های شلوغ و خاص مشهور هستند. ما در این مقاله سعی داریم چگونگی طراحی لوگو هنری را با توجه به تمام چهارچوب ها و اصول ضروری در طراحی لوگو مورد بحث و بررسی قرار دهیم ، به ادامه مطلب توجه کنید.
طراحی لوگو هنری
یکی از مهم ترین عوامل اجرائی در طراحی لوگو ساده گرایی و مینیمالیستی می باشد. به همین سبب ساده بودن ساختار اصلی لوگو باید در همه ی سبک های طراحی لوگو لحاظ شود ؛ چرا که طراحی لوگو هنری زمینه تبدیل شدن به لوگوهای پیچیده ، شلوغ و دشوار را دارد. با به کارگیری خلاقیت ، ذوق و استعداد هنری و رعایت اصول و استاندارهای طراحی لوگو براساس متدهای روز دنیا می توانید یک لوگو هنری منحصر به فرد و تاثیرگذار طراحی کنید. باید بدانید که مهم ترین المان و نماد موثر در طراحی لوگو هنری حروف و خطوط بهم پیوسته و منحنی می باشد. طراحی نام کمپانی ، برند یا افراد از طریق حروف خلاقانه در کنار خطوط منحنی ، پیوسته و پیچیده به طراحی لوگو شما بعد هنری بیشتری می بخشد.
چند توصیه مهم در طراحی لوگو هنری
۱- اگر قصد دارید برای یک گروه هنری ، موسیقی و عکاسی طراحی لوگو انجام دهید ، توجه داشته باشید که مخاطبان شما در چه رده سنی قرار دارند. همانطور که می دانید مخاطبان کم سن و جوان تر به رنگ ها و فونت های شادتر ، مهیج تر و سرزنده تر علاقه بیشتری نشان می دهند ، این در حالی است که مخاطبان حرفه ای به لوگوهای مفهومی و محافظه کارانه واکنش بهتری نشان می دهند.
۲- زمینه فعالیت خود را در ساختار اصلی لوگو منعکس کنید. به عنوان مثال اگر در زمینه عکاسی فعالیت می کنید از عناصری مانند دوربین و عکس در طراحی لوگو خود استفاده کنید یا اگر قصد دارید برای یک گروه نقاشی طراحی لوگو انجام دهید از تصاویری همچون قلمو ، پالت و سه پایه نقاشی در ساختار اصلی لوگو استفاده کنید.
۳- معمولا در انواع سبک های مختلف طراحی لوگو از یک یا دو رنگ برای انتقال مفاهیم استفاده می شود اما در طراحی لوگو هنری مجاز هستید از سه تا چهار رنگ برای حفظ سادگی طرح و انتقال پیام مورد نظر خود به درستی و به دور ازهرگونه سرگرمی در ساختار اصلی لوگو استفاده کنید.
۴- توجه داشته باشید که سایز ، شکل و تایپوگرافی طرح لوگو را با توجه به نیازها و اهداف گروه هنری انتخاب نمائید. همچنین وجود اندکی ابهام در اشکال و نمادها در بطن طراحی لوگو هنری نقش بسزایی در جذب مخاطبان خواهد داشت.
در پایان هم باید بدانید که طراحی لوگو هنری یکی از دشوارترین سبک های طراحی می باشد. لذا که طراحی و چیدمان اشکال ، نمادها و نوشتار هنری در کنار یکدیگر همراه با سادگی و یونیک بودن لوگو تنها تخصص یک طراح ماهر و آزموده و با تجربه می باشد.
امیدواریم از مقاله طراحی لوگو هنری نهایت لذت و یادگیری را برده باشد.
1 دیدگاه. ترک جدید
سلام نمونه کار های خوب و زیبایی دارید