همانطور که طی مقالات قبلی بیان شد از ویژگی های یک طراح لوگو ماهر و باتجربه ، جمع آوری اطلاعات و تحقیق در زمینه طراحی لوگو موردنظر می باشد. بدست آوردن اطلاعات جامع و کامل در زمینه فعالیت کارفرما سبب می شود لوگو درست طبق خواسته ها و سلایق متقاضی طراحی شود. اطلاعات لازم جهت طراحی لوگو رستوران و صنایع غذایی به صورت زیر می باشد:
- تعریف صنایع غذایی
- تعیین حیطه کاری رستوران
- بدست آوردن سلیقه کارفرما
- تعیین محدوده کاری رستوران
- تعیین رده سنی مشتریان
- و…
در این مقاله قصد داریم به طور کامل طراحی لوگو رستوران و صنایع غذایی را مورد تحقیق و بررسی قرار دهیم.
طراحی لوگو رستوران و صنایع غذایی
صنعت غذایی و رستوران ها جزو صنایع بسیار رقابتی هستند که قرارگرفتن در راس تمام رقبا و حفظ متداوم این جایگاه در دسته امور دشوار قرار گرفته است. با یک طراحی لوگو منحصربه فرد ، جذاب و حرفه ای برای رستوران ، کافی شاپ یا فروشگاه موادغذایی خود می توانید در کسری از ثانیه توجه مشتریان را جلب نمائید و هویت و زمینه کاری خود را تنها با یک نماد به اصول طراحی شده معرفی کنید. بهتر است در این سبک از طراحی لوگو حتما نام تجاری رستوران یا فروشگاه را در کنار نماد یا تصویر طراحی شده درج نمائید.
چند توصیه مفید در طراحی لوگو رستوران و صنایع غذایی
۱- یکی از مهم ترین عناصر تاثیرگذار در طراحی لوگو رستوران ها ، رنگ ها می باشند. معمولا در طراحی داخلی رستوران ها یا مراکز مرتبط با موادغذایی از رنگ های قرمز ، نارنجی یا زرد جهت میل بیشتر مشتریان به غذاها و خوراکی ها استفاده می کنند. شما هم با توجه به زمینه فعالیت کارفرما می توانید از رنگ هایی که با خرید یا سفارش مشتریان ارتباط مستقیم دارد در ساختار اصلی لوگو استفاده کنید.
۲- یکی از اهداف طراحی لوگو رستوران و موادغذایی نشان دادن وجه تمایز رستوران یا فروشگاه در میان رقبا می باشد. سعی کنید ویژگی های منحصر به فرد رستوران موردنظر را در ساختار اصلی لوگو طراحی نمائید. اندکی اقرار در طراحی این ویژگی ها سبب بهتر و جذاب تر نشان دادن لوگو می شود.
۳- توجه داشته باشید که لوگوی رستوران شما در عین حال که باید از جذابیت بالایی برخودار باشد ، ساده و خوانا و یکپارچه هم باشد تا با مشتریان به خوبی ارتباط برقرار نماید. همچنین می توانید نوع زمینه فعالیت کارفرما را در لوگو منعکس نمائید. به عنوان مثال اگر با یک رستوران سنتی رو به رو هستید می توانید از المان هایی مانند سرآشپز ، قاشق ، چنگال ، حتی از کلاه سرآشپز در لوگو استفاده کنید. همچنین برای رستوران های مدرن بسته به نوع فعالیتشان از نماد اسکلت ماهی ، جوجه و مواد خوراکی جذاب استفاده نمائید.
۴- سعی داشته باشید اصول چیدمان المان ها و عناصر را در طراحی لوگو رستوران و موادغذایی به خوبی رعایت نمائید. یک چیدمان درست و اصولی و طراحی لوگو افقی بسیار در جذب مخاطبان و بیننده ها موفق خواهد بود.
امیدواریم از مقاله طراحی لوگو رستوران و موادغذایی نهایت لذت و یادگیری را برده باشید.